Taros Kami

MESIN PRÉSISI SHENG SHUO (CHANGZHOU) CO., LTD

Alamat

No 125 Zhengda Road, Lucheng Street, Wujin District Changzhou City Jiangsu Propinsi RRC

Telepon

Penjualan: 0086-15861889299

Sokongan: 0086-15380093618

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami