TENTANG KAMI

Mesin Precision Shengshuo (Changzhou) Co.Ltd. anggota CCFA (CHINA CHEMICAL FIBER ASSOCIATION), panyadia solusi ultra micro hole terkemuka, tempatna di Zona Pangwangunan Ékonomi sareng Téknologi Nasional Kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, anu khusus kana manufaktur, téknologi P&P sareng aplikasi komponén spinning dina hal industri serat kimia.

Kaseueuran fasilitas diimpor ti Jérman, Swiss, Amérika sareng Jepang, salami mangtaun-taun usaha, kami parantos gaduh téknologi anu ngarah di dunya dina hal P&P sareng pabrik perkawis liang mirco sareng lapangan liang mikro mikro, sajaba ti éta kami ngawangun bunderan anu saleh mékanisme aplikasi, cadangan

  • Shengshuo Precision Machinery (Changzhou) Co.Ltd

BERITA

news

PRODUK TERBARU